Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g glutinous rice
- 500 gram water, plus extra for soaking
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 40 g oil
- 10 g sesame oil
- 20 g dried shrimp (see Tip)
- 200 g boneless skinless pork belly, cut into thin strips (5 mm)
- 60 g soy sauce
- ½ tsp icing sugar
- ½ tsp salt (optional)
- 1 sprig fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2519 kJ / 599 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Braised pork belly
55 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 min