![Taiwanese sticky rice Taiwanese sticky rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7DD3075A-7D24-47BB-A3BD-C1A790C1F5E2/Derivates/4714A2FA-4895-4799-8D21-E9CB11F76A13.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g glutinous rice
- 500 gram water, plus extra for soaking
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 40 g oil
- 10 g sesame oil
- 20 g dried shrimp (see Tip)
- 200 g boneless skinless pork belly, cut into thin strips (5 mm)
- 60 g soy sauce
- ½ tsp icing sugar
- ½ tsp salt (optional)
- 1 sprig fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2519 kJ / 599 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Taiwanese three cup chicken
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
XO sauce
1 Std. 50 Min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Oil-free Honey Chicken Wings
45min
Braised pork belly
55 Min