Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Okonomiyaki sauce
- 20 g honey
- 30 g Japanese soy sauce
- 60 g tomato ketchup
- 40 g Worcestershire sauce
Okonomiyaki
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 200 g water
- 1 tsp dashi powder
- 4 eggs
- 160 g plain flour
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp sugar
- 400 g white cabbage, finely sliced
- 40 g Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained
- sesame oil, to fry
- 120 g boneless skinless pork belly, cut into thin slices (see Tip)
- Kewpie mayonnaise, to serve
- bonito flakes, to serve
- fresh chives, chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1961.9 kJ / 467.1 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 44.2 g
- Yağ
- 22.8 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1hod. 25min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1hod. 25min
Hoisin pork bowl
30 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Korean Bo ssam
29h 20min
Green onion flatbreads
55 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Wonton soup (pork)
45 Min