Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 250 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp baking powder
- 230 g baker's flour
- 200 g plain flour
- 50 g white sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork mince
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tbsp sesame oil
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
Assembly and steaming
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 700 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 537.8 kJ / 128 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 15.8 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 274.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork and prawn dumplings
55min
Pineapple buns
9sa 50 dk
Banh bao (steamed pork buns)
2j 45 menit
Char siu bao pork buns
6h 35min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Taro bread
4 Std. 20 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30 min