Cihazlar ve Aksesuarlar
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
taze kaşar küp küp kesilmiş (2 cm)175 g
-
su500 g
-
karnabahar çiçek çiçek ayrılmış (3-4 cm)1000 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, küçük parçalara bölünmüş95 g
-
un95 g
-
süt800 g
-
tuz ekstra 2 tutam tuz1 ½ tk
-
karabiber (isteğe bağlı)2 tutam
-
toz muskat (isteğe bağlı)1 - 2 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
17.5 g
Kalori
1689.9 kJ /
404.3 kcal
Yağ
27.1 g
Lif
5.6 g
Karbonhidrat
22.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30 dk
Buharda pişmiş karnabahar
30 dk
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 dk
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 dk
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45 dk
Sütlü Ispanak Çorbası
45 dk
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1sa 40 dk
Kıymalı Kabak Graten
50 dk
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1sa 45 dk
Beşamel Sos
15 dk
Elmalı Tart
1sa