Cihazlar ve Aksesuarlar
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
taze kaşar küp küp kesilmiş (2 cm)175 g
-
su500 g
-
karnabahar çiçek çiçek ayrılmış (3-4 cm)1000 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, küçük parçalara bölünmüş95 g
-
un95 g
-
süt800 g
-
tuz ekstra 2 tutam tuz1 ½ tk
-
karabiber (isteğe bağlı)2 tutam
-
toz muskat (isteğe bağlı)1 - 2 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
17.5 g
Kalori
1689.9 kJ /
404.3 kcal
Yağ
27.1 g
Lif
5.6 g
Karbonhidrat
22.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1sa 45 dk
Buharda pişmiş karnabahar
30 dk
Mercimek Çorbası
35 dk
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 dk
Kıymalı Ispanak
45 dk
Beşamel Sos
15 dk
Hatay Usulü Sini Kebabı
50 dk
Kırmızı Biberli ve Kabak Çekirdekli Çiğ Brokoli Salatası
10 dk
Pirinçli Yayla Çorbası
50 dk
Tarhana Çorbası
25 dk
Bolonez Soslu Lazanya
2sa 30 dk
Pancar Salatası
15 dk