Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g taze kaşar, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 500 g su
- 1000 g karnabahar, çiçek çiçek ayrılmış (3-4 cm)
- 95 g tereyağı, oda sıcaklığında, küçük parçalara bölünmüş
- 95 g un
- 800 g süt
- 1 ½ tk tuz, ekstra 2 tutam tuz
- 2 tutam karabiber
- 1 - 2 tutam toz muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1689.9 kJ / 404.3 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 27.1 g
- Lif
- 5.6 g
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Pırasa
30 Min
Erişteli Yeşil Mercimek
55 min
Ispanak Başı
40 min
Ayva Tatlısı
3hod.
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 Min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 min
Çikolatalı Akışkan Kek, Frambuazlı Pratik Dondurma
20 min
Beşamel Sos
15min
Plaska
1 godz. 15 min
Ganaj
20 min