Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
TM6 TM5

Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar

4.6 ( 218 değerlendirme )

Malzemeler

  • 175 g taze kaşar küp küp kesilmiş (2 cm)
  • 500 g su
  • 1000 g karnabahar çiçek çiçek ayrılmış (3-4 cm)
  • 95 g tereyağı oda sıcaklığında, küçük parçalara bölünmüş
  • 95 g un
  • 800 g süt
  • 1 ½ tk tuz ekstra 2 tutam tuz
  • 2 tutam karabiber (isteğe bağlı)
  • 1 - 2 tutam toz muskat (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
404.3 kcal / 1689.9 kJ
Protein
17.5 g
Yağ
27.1 g
Karbonhidrat
22.4 g
Lif
5.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler