Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 400 g su
- 2 diş sarımsak
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g domates salçası
- ½ tk pul biber
- 30 g zeytinyağı
- 300 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 1 - 1 ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam karabiber
-
400
g taze bamya, ayıklanmış
veya 400 g dondurulmuş bamya, çözdürülmüş - 30 g tereyağı
- 15 - 20 g limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1349 kJ / 322 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 24 g
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş balık filetoları
25 Min
Musakka
1 Std. 10 Min
Fıstık Ezmeli Enerji Topları
1 godz.
Orman Meyveli Puding
10min
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
Değerlendirme yok
Vanilyalı Yoğurt
12 Std. 20 Min
Buğday Salatası
35 Min
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1h 35min
Zeytinyağlı Enginar
1 godz.
Buharda pişmiş ıspanak
15min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min