Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ yeşil elma, kabukları soyulmuş, dörde bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış
- 125 g buğday, 1 gece önceden ıslatılmış, süzdürülmüş
- 60 - 80 g nohut, en az 12 saat önceden kaynar su ile ıslatılmış, süzdürülmüş, damak tadına göre
- 60 - 80 g kuru fasulye, 1 gece önceden ıslatılmış, süzdürülmüş, damak tadına göre
- 1100 g su
- ½ portakalın kabuğu, turuncu kısımlarının ince rendesi
- 8 kuru kayısı, küçük küpler halinde doğranmış
- 6 kuru incir, küçük küpler halinde doğranmış
- 40 g kuru üzüm
- 215 - 225 g şeker
- 1 ½ tk mısır nişastası
- 1 tk pirinç unu
- 1 ¼ su bardağı süt, soğuk
- 60 - 80 g herhangi bir kabuksuz kuruyemiş, kabuksuz, süslemek için
- 80 - 100 g kuru meyve, süslemek için
- ½ nar, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2441 kJ / 583 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 100 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 19 g
Alternatif tarifler
Buğday ve Nohutlu Soğuk Yoğurt Çorbası
9 Std.
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50min
Turplu Taze Otlu Quark
5 dk
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Değerlendirme yok
Çilekli Yalancı Panna Cotta
3 godz. 20 min
Kepekli Pirinç Salatası
40 Min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20min
Ratatuy
40 Min
İmam Bayıldı
1h
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4h 45 min
İncir Uyutması
3 Std. 30 Min
Glütensiz Brownie
45 Min