Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuklu Keşkek
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
aşurelik buğday (ıslatılmamış hali 200 g), yıkanmış, bir gece önceden 800 g sıcak su ile ıslatılıp süzdürülmüş200 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş50 g
-
su730 g
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz parçalara bölünmüş (4 cm)300 g
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 - 2 tutam
-
tereyağı40 g
-
pul biber1 - 2 tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Sodyum
3815.8 mg
Protein
80.8 g
Kalori
7000.5 kJ /
1673.2 kcal
Yağ
88.5 g
Lif
25.3 g
Doymuş Yağ
50.2 g
Karbonhidrat
149.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Höşmerim
3hod. 20min.
Pratik Sucuk
12hod. 25min.
Cennet Çorbası
40min.
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
3hod. 45min.
Kaymaklı Kuymak
20min.
Fırında Ispanaklı Yumurta
35min.
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3hod. 25min.
Bisküvili Tatlı Krema
10min.
Surimi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1hod. 20min.
Domatesli Focaccia
3hod.
Keşkül
3hod. 20min.
Süt Helvası
3hod. 55min.