
Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuklu Keşkek
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
aşurelik buğday (ıslatılmamış hali 200 g), yıkanmış, bir gece önceden 800 g sıcak su ile ıslatılıp süzdürülmüş200 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş50 g
-
su730 g
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz parçalara bölünmüş (4 cm)300 g
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 - 2 tutam
-
tereyağı40 g
-
pul biber1 - 2 tk
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Kalori
1673.2 kcal /
7000.5 kJ
Protein
80.8 g
Yağ
88.5 g
Karbonhidrat
149.1 g
Lif
25.3 g
Doymuş Yağ
50.2 g
Sodyum
3815.8 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Çerkez Tavuğu
1sa
Zencefilli Baharat Karışımı
Değerlendirme yok
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Labne Peyniri
24sa 15 dk
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2sa 55 dk
Taze Pembe Makarna
1sa
Tahinli Çörek
2sa
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1sa 20 dk
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 dk
Hünkar Beğendi
1sa 5 dk
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 dk
Portakallı Lokum
26sa 50 dk