Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g aşurelik buğday (ıslatılmamış hali 200 g), yıkanmış, bir gece önceden 800 g sıcak su ile ıslatılıp süzdürülmüş
- 50 g tereyağı, küp küp kesilmiş
- 730 g su
- 300 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 1 ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam karabiber
- 40 g tereyağı
- 1 - 2 tk pul biber
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 7000.5 kJ / 1673.2 kcal
- Protein
- 80.8 g
- Karbonhidrat
- 149.1 g
- Yağ
- 88.5 g
- Doymuş Yağ
- 50.2 g
- Lif
- 25.3 g
- Sodyum
- 3815.8 mg
Alternatif tarifler
Ekşili Köfte
1h 15min
Sömelek Köfte
1 Std.
Cennet Çorbası
40 Min
Patates ve Kefirli Ekmek
1小时 50 分钟
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4 godz. 45 min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1小时 50 分钟
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48h 20min
Bademli Karamel Şekerlemesi
1h 45min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Mayonez
10 Min
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 Min
Güllaç
3h 25min