Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuklu Keşkek
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
aşurelik buğday (ıslatılmamış hali 200 g), yıkanmış, bir gece önceden 800 g sıcak su ile ıslatılıp süzdürülmüş200 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş50 g
-
su730 g
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz parçalara bölünmüş (4 cm)300 g
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 - 2 tutam
-
tereyağı40 g
-
pul biber1 - 2 tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Sodyum
3815.8 mg
Protein
80.8 g
Kalori
7000.5 kJ /
1673.2 kcal
Yağ
88.5 g
Lif
25.3 g
Doymuş Yağ
50.2 g
Karbonhidrat
149.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Kaymaklı Kuymak
20 dk
Çıtır Tavuk, Coleslaw ve Ballı Hardallı Mayonez
1sa 10 dk
Çerkez Tavuğu
1sa
Kurabiye Sandviçleri (Baci di dama)
45 dk
Baharatlı ve Meyveli Şerbetli Panna Cotta
7sa
Labne Peyniri
24sa
Marine Edilmiş Biberler
55 dk
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45 dk
Linzer Turta
50 dk
Pratik Aşure
2sa 15 dk
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1sa 30 dk
Cennet Çorbası
40 dk