Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuklu Keşkek
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
aşurelik buğday (ıslatılmamış hali 200 g), yıkanmış, bir gece önceden 800 g sıcak su ile ıslatılıp süzdürülmüş200 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş50 g
-
su730 g
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz parçalara bölünmüş (4 cm)300 g
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 - 2 tutam
-
tereyağı40 g
-
pul biber1 - 2 tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Sodyum
3815.8 mg
Protein
80.8 g
Kalori
7000.5 kJ /
1673.2 kcal
Yağ
88.5 g
Lif
25.3 g
Doymuş Yağ
50.2 g
Karbonhidrat
149.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Pratik Tavuklu Adana Kebap
35 dk
Labne Peyniri
24sa
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 dk
Yeşil Elmalı ve Böğürtlenli İngiliz Usulü Puding
1sa 15 dk
Kaymaklı Kuymak
20 dk
Sömelek Köfte
1sa
Ajvar
1sa 20 dk
Yaban Mersinli Kuruyemişli Hurma Topu
20 dk
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26sa 50 dk
Portakallı Lokum
26sa 50 dk
Fındıklı Lokum
27sa 5 dk
Hatay Usulü Sini Kebabı
50 dk