Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g aşurelik buğday (ıslatılmamış hali 200 g), yıkanmış, bir gece önceden 800 g sıcak su ile ıslatılıp süzdürülmüş
- 50 g tereyağı, küp küp kesilmiş
- 730 g su
- 300 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 1 ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam karabiber
- 40 g tereyağı
- 1 - 2 tk pul biber
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 7000.5 kJ / 1673.2 kcal
- Protein
- 80.8 g
- Karbonhidrat
- 149.1 g
- Yağ
- 88.5 g
- Doymuş Yağ
- 50.2 g
- Lif
- 25.3 g
- Sodyum
- 3815.8 mg
Alternatif tarifler
Sini Köfte
3h
Doğranmış soğan
10 Min
Cennet Çorbası
40min
Hatay Usulü Sini Kebabı
50min
İşkembe Çorbası
1h 20min
Kremalı Fransız Salata Sosu
5 min.
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1h 5min
Ayva Şekerlemesi 'Membrillo'
4h 10min
Çerkez Tavuğu
1h
Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
50min
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4h 45min
Reyhan Şerbeti
4 Std. 30 Min