Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g krema
- 3 yk un
- 40 g zeytinyağı
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, ikiye bölünmüş
- 1500 g su
-
125
g pırasa, sadece beyaz kısmı, dilimlenmiş (3-4 cm)
veya 125 g soğan, parçalara bölünmüş (2-3 cm) - 30 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 130 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 2 tk tuz
- 40 g tel şehriye
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1286.2 kJ / 307.4 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 18.9 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 826.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 Min
Ezogelin Çorbası
1 Std. 5 Min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 Min
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 Min
Ekşili Köfte
1 Std. 15 Min
Taze Soğanlı Tart
35 Min
Soslu Tavuk Köftesi
50 Min
Tarhana (taze sebzeli)
35 Min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2h 10min
Sütlü Ispanak Çorbası
45 Min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 Min
Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası
30 Min