Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 10 g dereotu, sadece yaprakları, servis etmek için ekstra dereotu
- 500 g kabak (yakl. 500 g), parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm), çekirdekleri çıkarılmış
- 150 g beyaz peynir, parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 70 g taze soğan, dilimlenmiş (2-3 cm)
- 180 g un
- 1 tk kabartma tozu
- 3 yumurta
- 1 tk tuz
- ¾ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2032.1 kJ / 485.7 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 26.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.9 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 982.9 mg
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Pırasa
30 Min
Keten Tohumlu Kraker
1 Std. 50 Min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Glütensiz Fırın Mücver
50 Min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1 Std. 45 Min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1 Std.
Ketojenik Krakerler
1 Std.
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50 Min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25 godz. 10 min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1 Std.
Plaska
1h 15min
Bol Kuruyemiş ve Çekirdekli Granola
25 Min