Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 10 g dereotu, sadece yaprakları, servis etmek için ekstra dereotu
- 500 g kabak (yakl. 500 g), parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm), çekirdekleri çıkarılmış
- 150 g beyaz peynir, parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 70 g taze soğan, dilimlenmiş (2-3 cm)
- 180 g un
- 1 tk kabartma tozu
- 3 yumurta
- 1 tk tuz
- ¾ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2032.1 kJ / 485.7 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 26.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.9 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 982.9 mg
Alternatif tarifler
Kıymalı Kabak Graten
50min
Plaska
1h 15min
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10 Min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1h
Çikolata Parçacıklı Kurabiye
50min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Erişteli Yeşil Mercimek
55min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Glütensiz Fırın Mücver
50min