Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 10 g dereotu, sadece yaprakları, servis etmek için ekstra dereotu
- 500 g kabak (yakl. 500 g), parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm), çekirdekleri çıkarılmış
- 150 g beyaz peynir, parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 70 g taze soğan, dilimlenmiş (2-3 cm)
- 180 g un
- 1 tk kabartma tozu
- 3 yumurta
- 1 tk tuz
- ¾ tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2032.1 kJ / 485.7 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 26.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.9 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 982.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20min
Kabak Lazanya
45 min
Glütensiz Fırın Mücver
50min
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1h 15min
Patatesli Pastırmalı Omlet
45 min
Muzlu Yulaflı Kek
1h
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1h 25 min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
İki Renkli Kek
2 Std. 10 Min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Güllaç
3sa 25 dk