Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Roggenkörner
- 100 g Weizenkörner
- 1 TL Brotgewürz
- 420 g Wasser
- 350 g Mehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 60 g gemischte Kerne (z.B. Sonnenblumenkerne, Kürbiskerne, Sesam, Leinsamen)
- 50 g Haferflocken, kernig
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 15 g Sauerteig, flüssig (z.B. von Seitenbacher)
- 10 g Backmalz
- 2 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1307 kJ / 312 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 6.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14 Std.
Hafer-Körner-Brot
11 Std. 40 Min
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 Std.
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30min
Kartoffel-Gewürz-Brot
1h 30min
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Nuss-Buttermilch-Brot
2h
Körner-Bürli
12h
Dinkel-Vollkornbrötchen
35min