Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bestäuben
- 150 g Roggenkörner
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 320 g Wasser
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig
- 20 g Apfelessig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 2 - 3 TL Kümmelsamen, nach Geschmack, und etwas mehr zum Bestreuen
- grobes Meersalz zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 553 kJ / 72 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 Std. 45 Min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3h
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Nuss-Möhren-Topfbrot
2u. 45min
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20 min