Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bestäuben
- 150 g Roggenkörner
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 320 g Wasser
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig
- 20 g Apfelessig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 2 - 3 TL Kümmelsamen, nach Geschmack, und etwas mehr zum Bestreuen
- grobes Meersalz zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 553 kJ / 72 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Dunkles Landbrot
4 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Dinkelkruste
2 Std. 20 Min
Schweizer Bauernbrot
7h
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Nuss-Möhren-Topfbrot
2 Std. 45 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min