Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 330 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Hauptteig
- 180 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 10 g frische Hefe
- 250 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 40 g Zuckerrübensirup
- 3 TL Salz (15-18 g)
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 783 kJ / 194 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggensauerteig
96h 20min
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 godz. 40 min
Bauernbrot
16h 15min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14hod. 30min
Buttermilchbrot
18h
Oberländer
14hod. 30min
Wachauer Laberl
15h 20min
Kosaken-Doppelbrot
14hod. 30min
Zwirbel-Graubrot
16hod.
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min