Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 175 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 175 g Dinkelmehl Type 630
Hauptteig
- 200 g Weizenkörner
- 175 g Wasser, kalt
- 120 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen
- Öl zum Einfetten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 5 g frische Hefe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 458 kJ / 110 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Graubrot
2sa
Hafer-Körner-Brot
11h 40min
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1sa 20 dk
Dunkles Landbrot
3 Std.
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35 min
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20 min.
Bauernbrot
2h 20 min.
Dunkles Landbrot
4h
Kommissbrot
15h 30min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min