Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 175 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 175 g Dinkelmehl Type 630
Hauptteig
- 200 g Weizenkörner
- 175 g Wasser, kalt
- 120 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen
- Öl zum Einfetten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 5 g frische Hefe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 458 kJ / 110 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Hafer-Körner-Brot
11hod. 40min
Bauernbrot
2h 20 min
Dunkles Landbrot
3hod.
Kommissbrot
15h 30min
Röggelchen für Halven Hahn
1小时 35 分钟
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Dunkles Landbrot
4u.
Schweizer Bauernbrot
7h
Buttermilchbrot
18 godz.
Roggen-Dinkel-Brot
8 godz.
Graubrot
2 Std.