Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ¼ TL Brotgewürz, gemahlen
- 1 TL Salz
- 250 g Wasser
- 300 g Espresso, aufgebrüht, abgekühlt
- 15 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Kartoffelstärke
- ½ TL Natron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 978 kJ / 275 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Dinkelweckerl
23h 40 min
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35min
Weizen-Dinkel-Brot
1 godz. 30 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3h
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1 godz. 30 min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Körnerbrötchen mit Erdnüssen
3h 40min
Dinkel-Vollkornbrötchen
35 dk
Körner-Bürli
12h