Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ¼ TL Brotgewürz, gemahlen
- 1 TL Salz
- 250 g Wasser
- 300 g Espresso, aufgebrüht, abgekühlt
- 15 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Kartoffelstärke
- ½ TL Natron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 978 kJ / 275 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Müsliweckerl
15hod. 30min
Hafer-Körner-Brot
11h 40min
Nuss-Körner-Brötchen
4 Std. 40 Min
Dinkel-Wolke
16h 30min
Sportler-Brot
3u. 50min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Skandinavisches Roggenbrot
27 godz.