Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ¼ TL Brotgewürz, gemahlen
- 1 TL Salz
- 250 g Wasser
- 300 g Espresso, aufgebrüht, abgekühlt
- 15 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Kartoffelstärke
- ½ TL Natron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 978 kJ / 275 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Hafer-Körner-Brot
11h 40min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7小时
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Röggelchen für Halven Hahn
1 Std. 35 Min
Buttermilchbrot
18hod.
Prötzeler Roggenbrot
1h 20 min.
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5h 45min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30 min.
Kartoffel-Gewürz-Brot
1h 30 min.
Doppelbocker aus dem Topf
3h