Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 15 g Anstellgut (Weizensauerteig)
Hauptteig
- 210 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Olivenöl
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2653 kJ / 400 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 122 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguettes Rustica
15hod.
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Vinschgerl
14 godz.
Kaisersemmeln
15h 45min
Schweizer Rustico
25h 20min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Wurzelbrote, gefüllt
23u.
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Weißbrot
15hod.
Speck-Käse-Stangerl
14 godz. 45 min
Wachauer Laberl
15h 20min
Oberländer
14h 30min