Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 15 g Anstellgut (Weizensauerteig)
Hauptteig
- 210 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Olivenöl
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2653 kJ / 400 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 122 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweizer Rustico
25h 20 min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Oberländer
14h 30 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 godz. 10 min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Dinkel-Wolke
16h 30 min
Möhren-Körner-Brote
15h
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Bier-Ähren
14 Std.
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20 min
Sauerteigpulver
24sa 10 dk