Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Vorbereitung
- 500 g Wasser
- 180 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale (große Kartoffeln halbiert)
Hauptteig
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 80 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 460 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 10 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- 10 g Honig
- 15 g Butter
- 20 g Kartoffelstärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 769 kJ / 188 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Dinkelsemmerl
14h 30min
Schweizer Rustico
25 Std. 20 Min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Oberländer
14h 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16h 40min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min