Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Vorbereitung
- 500 g Wasser
- 180 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale (große Kartoffeln halbiert)
Hauptteig
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 80 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 460 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 10 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- 10 g Honig
- 15 g Butter
- 20 g Kartoffelstärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 769 kJ / 188 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Müsliweckerl
15 Std. 30 Min
Sauerteigpulver
24h 10 min
Gerstenbackmalz
50sa 50 dk
Speck-Käse-Stangerl
14 Std. 45 Min
Wachauer Laberl
15h 20min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Möhren-Körner-Brote
15h
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Kaisersemmeln
15 godz. 45 min