Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 800 g de paleron de bœuf coupé en morceaux
- 400 g de vin blanc sec
- 2 oignons coupés
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe de marmelade d'oranges
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de chair de potiron
- 2 carottes
- 1 brin de thym frais
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- 120 g de jus d'orange
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2075 kJ / 497 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Osso-buco
1h 20 min
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55 min
Lapin marengo
1h
Blanquette de veau
1h 15 min
Bœuf à la ficelle
1h 5 min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50 min
Bœuf bourguignon
1h 25 min
Bœuf carottes
2h
Lapin à la provençale
1h
Bœuf à l'orange
1h 25 min
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1h 30min
Lapin à la moutarde
1h