Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g maydanoz, taze
- 50 g zeytinyağı
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 150 g pırasa, sadece beyaz kısımları
- 400 g doğranmış domates, konserve
- 350 g su
- 200 g yeşil mercimek
-
1
tepeleme yk ev yapımı sebze bulyon
veya 1 küp sebze bulyon (0.5 l için), ufalanmış - 1 tutam karabiber, taze toz
- 150 g ıspanak yaprağı, taze
- 4 yumurta
- 100 g keçi büş peyniri,yumuşak
- 70 g yoğurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
İrmikli Puding
20min
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
55 Min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 Min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 Min
Kişnişli Karidesli Omlet
35 Min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 Min
İnci Pirinç Köfteleri
Değerlendirme yok
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 Min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 Std. 10 Min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25min