Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g dereotu yaprağı
- 10 g maydanoz yaprağı
- 3 diş sarımsak
- 250 g soğan, ikiye bölünmüş
- 100 g riviera zeytinyağı
- 700 g hindi göğsü, derisiz, kemiksiz, sinirsiz, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 1 tk tuz
- ⅗ tk toz karabiber
- ¼ tk kuru kekik
- ½ tk toz kimyon
- ½ tk toz zerdeçal (isteğe bağlı)
- ¼ tk kuru nane (isteğe bağlı)
- ¼ tk limon kabuğu, sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 250 g közlenmiş kırmızı biber
- 250 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1890.1 kJ / 452.2 kcal
- Protein
- 43.4 g
- Karbonhidrat
- 8.6 g
- Yağ
- 26.9 g
- Lif
- 3.9 g
Alternatif tarifler
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Değerlendirme yok
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 menit
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1小时 15 分钟
Ton Balıklı Ezme
10 Min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 Min
Hollandez sos
20 Min
Sebzeli Karides
40 menit
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 menit
Yaban Mersini ve Antep Fıstıklı Kurabiye Kavanozu
Değerlendirme yok
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 godz. 25 min
Çin Usulü Dana Eti
1 Std. 20 Min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25 Std. 10 Min