Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g zeytinyağı
- 150 g soğan, dörde bölünmüş
- 10 g maydanoz, sadece yaprakları
- 2 sarımsak
- 300 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 adet tavuk budu, derisiz, kemikli (yakl. 150 g)
- 1050 g su
- 1 ¾ - 2 tk tuz
- 150 g kale lahanası, küçük parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 400 g konserve kuru fasulye, suyu süzülmüş
- 10 g taze fesleğen yaprağı, ince dilimlenmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 998.8 kJ / 238.7 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 11.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 450.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Ekmek
3h
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Hurmalı Enerji Barları
1h 10min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2 godz.
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1h 10min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
Değerlendirme yok
Hindistan Cevizli Toplar
25min
Marmelatlı Çörekler
2 godz. 20 min
Sütlü Minik Ekmekler
1 godz. 45 min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 godz.
Ispanak, Muz ve Badem Sütlü Smoothie
10min