Cihazlar ve Aksesuarlar
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
zeytinyağı35 g
-
soğan dörde bölünmüş150 g
-
maydanoz sadece yaprakları10 g
-
sarımsak2
-
kabak parçalara bölünmüş (3-4 cm)300 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)100 g
-
tavuk budu, derisiz, kemikli (yakl. 150 g)1 adet
-
su1050 g
-
tuz1 ¾ - 2 tk
-
kale lahanası küçük parçalara bölünmüş (4-5 cm)150 g
-
konserve kuru fasulye suyu süzülmüş400 g
-
taze fesleğen yaprağı ince dilimlenmiş10 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
450.9 mg
Protein
12.4 g
Kalori
998.8 kJ /
238.7 kcal
Yağ
11.8 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
2.4 g
Karbonhidrat
22.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba Mevsimi
15 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Elmalı Tart
1sa
Pratik Sucuk
12sa 25 dk
Hindiba ve Gorgonzola Peynirli Puf Börekleri
1sa 5 dk
Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası (7 aydan büyük bebekler için)
45 dk
Buharda pişmiş biber
25 dk
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25sa 10 dk
Kuzu Gerdan Yahni
1sa 45 dk
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3sa 15 dk
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Değerlendirme yok
Tonkatsu Sos
Değerlendirme yok
Sebzeli Dürümler
1sa
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1sa 10 dk