Cihazlar ve Aksesuarlar
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
zeytinyağı35 g
-
soğan dörde bölünmüş150 g
-
maydanoz sadece yaprakları10 g
-
sarımsak2
-
kabak parçalara bölünmüş (3-4 cm)300 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)100 g
-
tavuk budu, derisiz, kemikli (yakl. 150 g)1 adet
-
su1050 g
-
tuz1 ¾ - 2 tk
-
kale lahanası küçük parçalara bölünmüş (4-5 cm)150 g
-
konserve kuru fasulye suyu süzülmüş400 g
-
taze fesleğen yaprağı ince dilimlenmiş10 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
450.9 mg
Protein
12.4 g
Kalori
998.8 kJ /
238.7 kcal
Yağ
11.8 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
2.4 g
Karbonhidrat
22.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba Mevsimi
15 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Karışık Sebzeli Vejetaryen Fideua
30 dk
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 dk
Kremalı Fransız Salata Sosu
5 dk
Sebze Suyu
3sa 15 dk
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3sa 25 dk
Yasemin Pirinci Pilavı
35 dk
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 dk
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1sa 15 dk
Kıymalı Ispanak
45 dk
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Değerlendirme yok
Pufidik Glütensiz Ekmek
1sa 15 dk