Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g zeytinyağı
- 150 g soğan, dörde bölünmüş
- 10 g maydanoz, sadece yaprakları
- 2 sarımsak
- 300 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 adet tavuk budu, derisiz, kemikli (yakl. 150 g)
- 1050 g su
- 1 ¾ - 2 tk tuz
- 150 g kale lahanası, küçük parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 400 g konserve kuru fasulye, suyu süzülmüş
- 10 g taze fesleğen yaprağı, ince dilimlenmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 998.8 kJ / 238.7 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 11.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 450.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kakaolu Muffin
35 Min
Karamelize Elmalar
15 Min
Badem Labne
Değerlendirme yok
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Pratik Çilekli Dondurma
20min
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10h 30min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5 Min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1h
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1 Std. 15 Min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1 Std. 15 Min