Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g zeytinyağı
- 150 g soğan, dörde bölünmüş
- 10 g maydanoz, sadece yaprakları
- 2 sarımsak
- 300 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 adet tavuk budu, derisiz, kemikli (yakl. 150 g)
- 1050 g su
- 1 ¾ - 2 tk tuz
- 150 g kale lahanası, küçük parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 400 g konserve kuru fasulye, suyu süzülmüş
- 10 g taze fesleğen yaprağı, ince dilimlenmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 998.8 kJ / 238.7 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 11.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 450.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kuru Fasulye
10h
Pesto Soslu Makarna Salatası
35min
Kıvrık Elmalı Kek
1 Std. 20 Min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 godz. 5 min
Frambuazlı Mojito Mokteyl
10 Min
Zencefilli Baharat Karışımı
Değerlendirme yok
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
Değerlendirme yok
Çikolatalı ve Kahveli Dondurma
4h 15min
Salatalıklı Limonata
10 Min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2 Std. 30 Min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1 Std. 10 Min
Bol Elmalı Kek
2 Std. 30 Min