Cihazlar ve Aksesuarlar
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
zeytinyağı35 g
-
soğan dörde bölünmüş150 g
-
maydanoz sadece yaprakları10 g
-
sarımsak2
-
kabak parçalara bölünmüş (3-4 cm)300 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)100 g
-
tavuk budu, derisiz, kemikli (yakl. 150 g)1 adet
-
su1050 g
-
tuz1 ¾ - 2 tk
-
kale lahanası küçük parçalara bölünmüş (4-5 cm)150 g
-
konserve kuru fasulye suyu süzülmüş400 g
-
taze fesleğen yaprağı ince dilimlenmiş10 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
450.9 mg
Protein
12.4 g
Kalori
998.8 kJ /
238.7 kcal
Yağ
11.8 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
2.4 g
Karbonhidrat
22.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba Mevsimi
15 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kuşkonmaz, Brokoli ve Mantarlı Pilav
50 dk
Badem Labne
Değerlendirme yok
Vişne Likörlü İskoç Çayı
20 dk
Sebze Suyu
3sa 15 dk
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2sa 30 dk
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 dk
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30 dk
Vegan Toz Parmesan
10 dk
Kırmızı Şaraplı Armut
3sa 20 dk
Vegan Burger
1sa 10 dk
Peynirli Kabak ve Havuç Çorbası
35 dk
Marmelatlı Çörekler
2sa 20 dk