Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
360 - 380
g konserve kuru fasulye, süzdürülmüş ve yıkanmış
veya haşlanmış kuru fasulye (bk. öneri) - 100 g un
- 90 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 yumurta
- ½ demet dereotu yaprağı
- ½ demet maydanoz, sadece yaprakları
- 4 - 5 yk zeytinyağı
- 2 yk susam (isteğe bağlı)
- 4 tk kabartma tozu (yakl. 10 g'lık 1 küçük paket)
- 1 tk tuz
- 1 tk kimyon
- ¼ tk karabiber
- ½ tk toz tatlı kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 5788 kJ / 1384 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 117 g
- Yağ
- 117 g
- Lif
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Brak ocen
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Ballı Cheesecake
4h 20min
Vegan Peynir Sosu
50min
Vegan Çedar Peyniri
3h 10min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2 Std. 10 Min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
Acı Biberli Sebze
1h 5min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55min
Buharda Minik Ekmekler
2 Std. 10 Min
Focaccia
2h 45min