Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
360 - 380
g konserve kuru fasulye, süzdürülmüş ve yıkanmış
veya haşlanmış kuru fasulye (bk. öneri) - 100 g un
- 90 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 yumurta
- ½ demet dereotu yaprağı
- ½ demet maydanoz, sadece yaprakları
- 4 - 5 yk zeytinyağı
- 2 yk susam (isteğe bağlı)
- 4 tk kabartma tozu (yakl. 10 g'lık 1 küçük paket)
- 1 tk tuz
- 1 tk kimyon
- ¼ tk karabiber
- ½ tk toz tatlı kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 5788 kJ / 1384 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 117 g
- Yağ
- 117 g
- Lif
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ghee
30min
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1 Std. 25 Min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 min
Kinoalı Mercimek Köftesi
26 Std.
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20min
Tavuklu ve Körili Darı
Değerlendirme yok
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Mantarlı Tuz
Değerlendirme yok
Acı Biberli Sebze
1 Std. 5 Min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3ωρ. 25 λεπτ.
Keten Tohumlu Kraker
1h 50min
İnce rendelenmiş lahana
15 min