Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g zeytinyağı
- 50 g taneli hardal
- 50 g balzamik sirke
- 2 tk şeker (isteğe bağlı)
- 2 yk karışık kurutulmuş ot (ör. fesleğen, mercanköşk, kekik)
- 1 tk tuz
- ¼ tk taze toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 350 g
- Kalori
- 9420 kJ / 2249 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 245 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 Min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 godz. 5 min
Spagetti Carbonara
40min
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45min
Peynirli Karides Tava
35min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 godz. 5 min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Guacamole
15 Min
Ekmek Üstü Guacamole'li Yumurtalar
25 Min
Domatesli Risotto
30min
Dana Etli Bolonez
45min