Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g kinoa, yıkanmış
- 500 g su
-
1
tepeleme tatlı kaşığı ev yapımı sebze bulyon
veya 1 bulyon küpü (her biri 0.5 lt), sebze - 1 kapya biber, çekirdekleri çıkarılmış
- 1 domates
- 1 - 2 adet taze soğan
- 120 g havuç, dilimlenmiş (2-3 cm)
-
15
g elma sirkesi
veya 15 g limon suyu - 20 - 25 g zeytinyağı
-
10
g bal
veya 10 g agave şurubu - ½ tk limon kabuğu, rendelenmiş, sadece sarı kısımları
- 3 dal kişniş yaprağı
- 10 - 15 g chili biberi, kabaca dilimlenmiş
- ½ tk hardal
- ¼ tuz
- 1 - 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1387 kJ / 331 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 7.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hurmalı Yulaf Lapası
15 min
Haşlanmış Makarna
25 min
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35 min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 min
Elma, Badem ve Yulaflı Porridge
24h 10 min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 godz. 15 min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 dk
Bol Kuruyemiş ve Çekirdekli Granola
25 min
Pancar Carpaccio
Değerlendirme yok
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 dk
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 godz. 15 min
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
55 dk