
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
120
g ayçiçek yağı
veya 120 g üzüm çekirdeği yağı - 1 yumurta sarısı
- 15 g hardal
- 1 yk limon suyu
- 1 tk tuz ekstra 1 tutam tuz
- ½ tk toz karabiber ekstra 1 tutam karabiber
- 20 g kornişon turşu parçalara bölünmüş (4 cm)
- 25 g kapari turşusu
- 1000 g derisiz, kılçıksız çipura fileto parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 15 - 20 g frenk soğanı ince kıyılmış
- ¾ limonun kabuğu sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 500 g su
- 750 g bebek patates (yaklaşık 5 cm boyutundaki patatesler, 4'e bölünmüş (bk. öneriler)
- 1 - 2 dal dereotu ince kıyılmış
- 3 - 4 yk riviera zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 659.6 kcal / 2757.1 kJ
- Protein
- 51.3 g
- Yağ
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 33.2 g
- Lif
- 5.3 g
Alternatif tarifler
Sebze Suyu
3sa 15 dk
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30 dk
Hindistan Cevizli Havuçlu Kayısı Topları
1sa 15 dk
Çağla Ezmesi
10 dk
Çeşitli Çikolatalı Trüfler
2sa 50 dk
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1sa 5 dk
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Değerlendirme yok
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1sa 35 dk
Tarçınlı Kıtır Ceviz
50 dk
İrlanda Kremalı ve Antep Fıstıklı Çikolata
4sa 25 dk
Ayva Şekerlemesi 'Membrillo'
4sa 10 dk
Taneli Sebze Çorbası
50 dk