Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
TM6 TM5

Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası

4.5 (2 değerlendirme)

Malzemeler

  • 120 g ayçiçek yağı
    veya 120 g üzüm çekirdeği yağı
  • 1 yumurta sarısı
  • 15 g hardal
  • 1 yk limon suyu
  • 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
  • ½ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
  • 20 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş (4 cm)
  • 25 g kapari turşusu
  • 1000 g derisiz, kılçıksız çipura fileto, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
  • 15 - 20 g frenk soğanı, ince kıyılmış
  • ¾ limonun kabuğu, sarı kısımları, ince rendelenmiş
  • 500 g su
  • 750 g taze patates, (yaklaşık 5 cm boyutundaki patatesler, 4'e bölünmüş (bk. öneriler)
  • 1 - 2 dal dereotu, ince kıyılmış
  • 3 - 4 yk riviera zeytinyağı

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
2757.1 kJ / 659.6 kcal
Protein
51.3 g
Karbonhidrat
33.2 g
Yağ
35.2 g
Lif
5.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 77 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler

Tümünü göster