Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
120
g ayçiçek yağı
veya 120 g üzüm çekirdeği yağı - 1 yumurta sarısı
- 15 g hardal
- 1 yk limon suyu
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
- ½ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- 20 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 25 g kapari turşusu
- 1000 g derisiz, kılçıksız çipura fileto, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 15 - 20 g frenk soğanı, ince kıyılmış
- ¾ limonun kabuğu, sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 500 g su
- 750 g bebek patates, (yaklaşık 5 cm boyutundaki patatesler, 4'e bölünmüş (bk. öneriler)
- 1 - 2 dal dereotu, ince kıyılmış
- 3 - 4 yk riviera zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2757.1 kJ / 659.6 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Karbonhidrat
- 33.2 g
- Yağ
- 35.2 g
- Lif
- 5.3 g
Alternatif tarifler
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1 Std.
Pinyata Çikolata
6h 35 min
Kırmızı Şaraplı Armut
3 Std. 20 Min
Badem Ezmesi
15 Min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1h 10 min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 Min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 min
Moscow Mule
Değerlendirme yok
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 min
Portakallı Sıcak Şarap
20min
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 min