Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
120
g ayçiçek yağı
veya 120 g üzüm çekirdeği yağı - 1 yumurta sarısı
- 15 g hardal
- 1 yk limon suyu
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
- ½ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- 20 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 25 g kapari turşusu
- 1000 g derisiz, kılçıksız çipura fileto, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 15 - 20 g frenk soğanı, ince kıyılmış
- ¾ limonun kabuğu, sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 500 g su
- 750 g bebek patates, (yaklaşık 5 cm boyutundaki patatesler, 4'e bölünmüş (bk. öneriler)
- 1 - 2 dal dereotu, ince kıyılmış
- 3 - 4 yk riviera zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2757.1 kJ / 659.6 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Karbonhidrat
- 33.2 g
- Yağ
- 35.2 g
- Lif
- 5.3 g
Alternatif tarifler
Avokadolu Makarna Salatası
50 Min
Hindistan Cevizli Havuçlu Kayısı Topları
1h 15min
Ketojenik Krakerler
1 Std.
Mercimekli Vejetaryen Burger
50 Min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1 Std.
Sotelenmiş Ananas
Değerlendirme yok
Eski Kaşarlı Kabak Pizza
40 Min
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1h 5min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Değerlendirme yok
Limonlu Çiğ Kurabiye
15min
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50 Min
Varoma'da Yoğurt
12h