Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm) (isteğe bağlı)
- 200 g kereviz sapı, doğranmış (3-4 cm)
- 250 g havuç, doğranmış (3-4 cm)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 100 g domates, doğranmış (4-5 cm)
- 150 g kabak, doğranmış (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 50 g mantar, ikiye bölünmüş
- 1 kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)
- 6 dal karışık taze ot (ör. fesleğen, adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
- 4 dal maydanoz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 120 g tuz, iri taneli
- 1 yk zeytinyağı
-
30
g su
veya 30 g sek beyaz şarap
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 2226 kJ / 533 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 18.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Et Bulyon
45min
Tavuk Bulyon
45min
Hindistan Cevizi Sütü
15min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40min
Ketojenik Krakerler
1h
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 min
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24 Std.
Fıstık Ezmesi
10min
Zeytinyağlı Fava
35min
Mantarlı Risotto
40min
Pastırmalı Humus
15min