Cihazlar ve Aksesuarlar
Sebze Bulyon
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
Parmesan peyniri (isteğe bağlı) parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
kereviz sapı parçalara bölünmüş (3-4 cm)200 g
-
havuç parçalara bölünmüş (3-4 cm)250 g
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
domates parçalara bölünmüş (4-5 cm)100 g
-
kabak parçalara bölünmüş (3-4 cm)150 g
-
diş sarımsak1
-
mantar ikiye bölünmüş50 g
-
kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)1
-
karışık taze ot (ör. fesleğen, adaçayı, biberiye), sadece yaprakları6 dal
-
maydanoz parçalara bölünmüş (3-4 cm)4 dal
-
tuz iri taneli120 g
-
zeytinyağı1 yk
-
su30 g
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Kalori
533 kcal /
2226 kJ
Protein
28 g
Yağ
29 g
Karbonhidrat
34 g
Lif
18.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Kolay Fikirler
200 Tarif
Türkiye
Türkiye

Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 dk
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
30 dk
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 dk
Somon Tartar
10 dk
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 dk
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1sa 5 dk
Tavuk Bulyon
45 dk
Kabaklı Bezelye Çorbası
1sa
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1sa
Kremalı Kabak Çorbası
25 dk
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 dk
Mantarlı Risotto
40 dk