Çin Usulü Dana Eti
TM6

Çin Usulü Dana Eti

4.7 (6 değerlendirme)

Malzemeler

  • 600 g dana bonfile, şeritler halinde kesilmiş (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)
    veya antrikot
  • 50 g soya sosu
  • 300 g herhangi bir pirinç eriştesi cinsi
  • 50 g sıvı yağ
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tk taze zencefil, rendelenmiş
  • 150 g kırmızı soğan, elma dilimi şeklinde kesilmiş
  • 150 g kapya biber, şeritler halinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
  • 150 g havuç, şeritler halinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
  • 1280 g su
  • 1 tk Çin usulü beş baharat karışımı
  • 70 g istiridye sosu
  • 1 tk esmer şeker
  • 100 g bezelye, ayıklanmış
  • 150 g pak choi, doğranmış (3 cm)
  • 1 tk tuz
  • 1 chili biberi, ince dilimlenmiş, servis etmek için
  • 2 yk kaju, kavrulmuş, tuzsuz, servis etmek için
  • 2 taze soğan, ince dilimlenmiş, servis etmek için

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
1735 kJ / 414.6 kcal
Protein
30 g
Karbonhidrat
47 g
Yağ
10.6 g
Lif
3.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 86 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler