Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 2 dal taze kekik, sadece yaprakları
- 3 dal maydanoz
- 2 diş sarımsak
- 70 g taze soğan, parçalara bölünmüş
- ½ limonun kabuğu, rendelenmiş
- 9 adet kurutulmuş domates, yağ içinde
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- ½ tk beyaz biber, toz, damak tadına göre
- 220 g bulgur, ince, 5-10 dk ıslatma süresi
-
4
adet somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 125 gr)
veya 4 adet derisiz dondurulmuş somon fileto (her biri yakl. 125 gr) - 1 tutam tuz
- 1 tutam toz karabiber
- 500 g su, sıcak
- 10 g zeytinyağı
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
veya 1 küp sebze bulyon (0.5 l için), parçalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40min
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35min
Elmalı Zencefilli Ballı Limonata
5min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35min
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40min
Kremalı sebzeli tavuk
50min
Profiterol
2h 15min