Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 2 dal taze kekik, sadece yaprakları
- 3 dal maydanoz
- 2 diş sarımsak
- 70 g taze soğan, parçalara bölünmüş
- ½ limonun kabuğu, rendelenmiş
- 9 adet kurutulmuş domates, yağ içinde
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- ½ tk beyaz biber, toz, damak tadına göre
- 220 g bulgur, ince, 5-10 dk ıslatma süresi
-
4
adet somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 125 gr)
veya 4 adet derisiz dondurulmuş somon fileto (her biri yakl. 125 gr) - 1 tutam tuz
- 1 tutam toz karabiber
- 500 g su, sıcak
- 10 g zeytinyağı
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
veya 1 küp sebze bulyon (0.5 l için), parçalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Ton Balıklı Makarna
1h
Mini Focaccia
3hod. 30min
Somon Tartar
10 Min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50 min
Ton Balıklı Ezme
10 Min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35min
Babagannuş
1h
Brokolili Ispanak Köftesi
35min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35min
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 min