Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 2 dal taze kekik, sadece yaprakları
- 3 dal maydanoz
- 2 diş sarımsak
- 70 g taze soğan, parçalara bölünmüş
- ½ limonun kabuğu, rendelenmiş
- 9 adet kurutulmuş domates, yağ içinde
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- ½ tk beyaz biber, toz, damak tadına göre
- 220 g bulgur, ince, 5-10 dk ıslatma süresi
-
4
adet somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 125 gr)
veya 4 adet derisiz dondurulmuş somon fileto (her biri yakl. 125 gr) - 1 tutam tuz
- 1 tutam toz karabiber
- 500 g su, sıcak
- 10 g zeytinyağı
-
1
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
veya 1 küp sebze bulyon (0.5 l için), parçalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ton Balıklı Makarna Salatası
35min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Rezene ve Balıklı Makarna
40min
Vegan Toz Parmesan
10 Min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Değerlendirme yok
İnci Pirinç Köfteleri
Değerlendirme yok
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 Min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1h 15min
Tahin Pekmez
15min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45min
Portakallı Sıcak Şarap
20 Min