Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegan Rokoko Pasta
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 30 dk
10 porsiyon
Malzemeler
Tabanı
-
hurma, çekirdeksiz yumuşak125 g
-
çiğ badem200 g
-
vanilya aroması½ tk
-
tuz¼ tk
Krema Dolgusu
-
kaju fıstığı, çiğ bir gece önceden suda bekletilmiş ve süzülmüş170 g
-
Hindistan cevizi yağı35 g
-
35 g akçaağaç şurubuagave şurubu35 g
-
konserve Hindistan cevizi sütü135 g
Tuzlu Fıstık Dolgusu
-
fıstık ezmesi110 g
-
Hindistan cevizi şekeri45 g
-
konserve Hindistan cevizi sütü160 g
-
tuz1 tutam
-
soyulmuş yer fıstığı5 - 6 yk
Ganaj
-
bitter çikolata vegan, parçalara bölünmüş200 g
-
bitkisel süt135 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
11.4 g
Kalori
2064 kJ /
493.5 kcal
Yağ
34.2 g
Lif
2.1 g
Karbonhidrat
22.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Hamur İşi ve Tatlılar
23 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Üç Malzemeli Vegan Dondurma
5 dk
Pişmeyen Kahveli Pasta
7sa 30 dk
Antep Fıstıklı Vegan Dondurma
4sa 15 dk
Acı Biberli Kek
2sa
Bal Peteği Şekerlemesi
1sa 30 dk
Hindistan Cevizli Kakaolu ve Matchalı Raw Vegan Pasta
3sa 45 dk
Havuçlu Çiğ Kek
3sa 15 dk
Glütensiz Beşamelli Sütlü Domates Çorbası
1sa
Çikolatalı Fondan
40 dk
Çikolatalı Dondurma
14sa 20 dk
Vanilyalı Dondurma
14sa 20 dk
Beyaz Çikolatalı ve Frambuazlı Macaron
1sa 10 dk