Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tabanı
- 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
- 200 g çiğ badem
- ½ tk vanilya aroması
- ¼ tk tuz
Krema Dolgusu
- 170 g kaju fıstığı, çiğ, bir gece önceden suda bekletilmiş ve süzülmüş
- 35 g Hindistan cevizi yağı
-
35
g agave şurubu
veya 35 g akçaağaç şurubu - 135 g konserve Hindistan cevizi sütü
Tuzlu Fıstık Dolgusu
- 110 g fıstık ezmesi
- 45 g Hindistan cevizi şekeri
- 160 g konserve Hindistan cevizi sütü
- 1 tutam tuz
- 5 - 6 yk soyulmuş yer fıstığı
Ganaj
- 200 g bitter çikolata, vegan, parçalara bölünmüş
- 135 g bitkisel süt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2064 kJ / 493.5 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 34.2 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pişmeyen Kahveli Pasta
7 Std. 30 Min
Barbekü Sos
1h 40min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1h
Antep Fıstıklı Vegan Dondurma
4j 15 menit
İnci Pirinç Köfteleri
Değerlendirme yok
Naneli Creme Anglaise ve Çilek Köpüğü
25 Min
Vegan Çedar Peyniri
3 godz. 10 min
Domatesli Nohutlu Pankek
40 Min
Hindistan Cevizi Dolgulu Çikolatalı Kurabiye
25h
Çikolatalı Çiğ Kurabiye Topları
10 Min
Milföy Pastası
5h
Çubukta Sıcak Çikolata
1h 20min