
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tabanı
- 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
- 200 g çiğ badem
- ½ tk vanilya aroması
- ¼ tk tuz
Krema Dolgusu
- 170 g kaju fıstığı, çiğ, bir gece önceden suda bekletilmiş ve süzülmüş
- 35 g Hindistan cevizi yağı
-
35
g agave şurubu
veya 35 g akçaağaç şurubu - 135 g konserve Hindistan cevizi sütü
Tuzlu Fıstık Dolgusu
- 110 g fıstık ezmesi
- 45 g Hindistan cevizi şekeri
- 160 g konserve Hindistan cevizi sütü
- 1 tutam tuz
- 5 - 6 yk soyulmuş yer fıstığı
Ganaj
- 200 g bitter çikolata, vegan, parçalara bölünmüş
- 135 g bitkisel süt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2064 kJ / 493.5 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 34.2 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tümünü gösterFındıklı Lokum
27sa 5 dk
Pratik Aşure
2sa 15 dk
Çikolatalı Akışkan Kek, Frambuazlı Pratik Dondurma
20 dk
Mozaik Pasta
2sa 15 dk
Damla Sakızlı Muhallebi
2sa 20 dk
Keşkül
3sa 20 dk
Çikolatalı Dondurma
14sa 20 dk
Portakallı Lokum
26sa 50 dk
Hindistan Cevizi Sütlü Kakaolu Puding
15 dk
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3sa
Yer Fıstıklı Armutlu Muhallebi
1sa 30 dk
Muzlu Dondurma
5 dk