Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Çedar peyniri, parçalar halinde (2-3 cm)
- 400 g pırasa, halkalar halinde kesilmiş (yaklaşık 1 cm)
- 30 g tereyağı
- 20 g zeytinyağı
- 100 g patates, küpler halinde kesilmiş (yaklaşık 2 cm)
- 700 g su
- 1 yk ev yapımı sebze bulyon
- 1 tk tuz, artı zevkinize göre ekstra
- 2 tutam karabiber
- 8 dilim baget ekmeği (yaklaşık 1 cm), biraz bayat veya başka çıtır çıtır ekmek
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1904.8 kJ / 455.3 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 47.3 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 948 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1h 25min
Kremamsı bezelye çorbası
40min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Patatesli Ispanak Çorbası
45min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1h
Pırasa ve Patates Çorbası
45min