Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diş sarımsak
- 80 g havuç, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
80
g kereviz, küçük parçalara bölünmüş (3-4 cm)
veya 80 g pırasa, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm) - 100 g kapya biber, küçük parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 20 g zeytinyağı
- 600 g su
- 60 g pırasa, boydan ikiye kesilmiş ve dilimlenmiş (0.5 cm)
- 300 g levrek fileto, kılçıksız, derisiz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 100 g krema
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- ¾ tk toz karabiber, damak tadına göre
- ½ tk pul biber, damak tadına göre
- 15 g limon suyu, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 974.3 kJ / 232.9 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 681.9 mg
Alternatif tarifler
Kremalı Fransız Salata Sosu
5 Min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1ωρ.
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 menit
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 menit
Sarımsaklı Salata Sosu
5 Min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 menit
Kremalı Mantar Çorbası
20 Min
Düşük Karbonhidratlı Tavuk Tabanlı Pizza
1ωρ.
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40 menit
Avokadolu Humus
15 Min
Patatesli Pastırmalı Omlet
45 menit
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 menit