Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diş sarımsak
- 80 g havuç, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
80
g kereviz, küçük parçalara bölünmüş (3-4 cm)
veya 80 g pırasa, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm) - 100 g kapya biber, küçük parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 20 g zeytinyağı
- 600 g su
- 60 g pırasa, boydan ikiye kesilmiş ve dilimlenmiş (0.5 cm)
- 300 g levrek fileto, kılçıksız, derisiz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 100 g krema
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- ¾ tk toz karabiber, damak tadına göre
- ½ tk pul biber, damak tadına göre
- 15 g limon suyu, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 974.3 kJ / 232.9 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 681.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 Min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1 Std.
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Limonlu Kekikli Zeytinyağı
25 分钟
Balkabaklı Risotto
25 分钟
Turplu krem peynir
10 Min
Hollandez sos
20min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 Min
Yaban Mersini ve Ispanaklı Smoothie
10 Min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1 Std.
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 Min