
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diş sarımsak
- 80 g havuç, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
80
g kereviz, küçük parçalara bölünmüş (3-4 cm)
veya 80 g pırasa, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm) - 100 g kapya biber, küçük parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 20 g zeytinyağı
- 600 g su
- 60 g pırasa, boydan ikiye kesilmiş ve dilimlenmiş (0.5 cm)
- 300 g levrek fileto, kılçıksız, derisiz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 100 g krema
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- ¾ tk toz karabiber, damak tadına göre
- ½ tk pul biber, damak tadına göre
- 15 g limon suyu, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 974.3 kJ / 232.9 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 681.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tümünü gösterPirinçli Yayla Çorbası
50 dk
Bulgurlu Soğuk Çorba
20 dk
Glütensiz Beşamelli Sütlü Domates Çorbası
1sa
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 dk
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 dk
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1sa 10 dk
Ezogelin Çorbası
1sa 5 dk
Sütlü Domates Çorbası
55 dk
Kremalı Domates Çorbası
30 dk
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1sa
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 dk
İşkembe Çorbası
1sa 20 dk