Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegan Vişneli Cheesecake
Hazırlık 15 dk
Toplam 8sa
8 porsiyon
Malzemeler
-
badem150 g
-
hurma, çekirdeksiz yumuşak125 g
-
Hindistan cevizi yağı60 g
-
çiğ kaju fıstığı 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş200 g
-
konserve Hindistan cevizi sütü130 g
-
taze sıkılmış limon suyu25 g
-
agave şurubu70 g
-
vanilya özü, doğal (isteğe bağlı)1 yk
-
vişne taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış80 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 8 porsiyon
Sodyum
120.4 mg
Protein
75 g
Kalori
14343.6 kJ /
3428.2 kcal
Yağ
255.7 g
Lif
33.9 g
Doymuş Yağ
98.3 g
Karbonhidrat
255.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Şeker İlavesiz Tarifler
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Glütensiz Beşamelli Sütlü Domates Çorbası
1sa
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
25 dk
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Değerlendirme yok
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12sa 25 dk
Hurmalı Ilık Kakao Sos
10 dk
Vegan Peynir Sosu
50 dk
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1sa
Çilekli Ballı Pratik Dondurma
5 dk
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 dk
Pancarlı Peynirli Ezme
15 dk
Glütensiz Kakaolu Pandispanya
40 dk
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5sa