Vegan Vişneli Cheesecake
TM6 TM5

Vegan Vişneli Cheesecake

4.9 (15 değerlendirme)

Malzemeler

  • 150 g badem
  • 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
  • 60 g Hindistan cevizi yağı
  • 200 g çiğ kaju fıstığı, 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
  • 130 g konserve Hindistan cevizi sütü
  • 25 g taze sıkılmış limon suyu
  • 70 g agave şurubu
  • 1 yk vanilya özü, doğal (isteğe bağlı)
  • 80 g vişne, taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış

Besin Değeri
şuna göre 8 porsiyon
Kalori
14343.6 kJ / 3428.2 kcal
Protein
75 g
Karbonhidrat
255.1 g
Yağ
255.7 g
Doymuş Yağ
98.3 g
Lif
33.9 g
Sodyum
120.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler