Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g badem
- 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
- 60 g Hindistan cevizi yağı
- 200 g çiğ kaju fıstığı, 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
- 130 g konserve Hindistan cevizi sütü
- 25 g taze sıkılmış limon suyu
- 70 g agave şurubu
- 1 yk vanilya özü, doğal (isteğe bağlı)
- 80 g vişne, taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porsiyon
- Kalori
- 14343.6 kJ / 3428.2 kcal
- Protein
- 75 g
- Karbonhidrat
- 255.1 g
- Yağ
- 255.7 g
- Doymuş Yağ
- 98.3 g
- Lif
- 33.9 g
- Sodyum
- 120.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çikolata Parçacıklı Kurabiye (Vegan)
40 min
Piña Colada
15min
Çilekli ve Avokadolu Tavuk Salatası
40 min
Ispanak, Muz ve Badem Sütlü Smoothie
10 Min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Sebzeli Galette
1h 30min
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15min
Bircher Müsli
12h 10 min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50min
Surumi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1h 20min
Çilekli Frambuazlı Cheesecake
5 godz. 20 min