Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g badem
- 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
- 60 g Hindistan cevizi yağı
- 200 g çiğ kaju fıstığı, 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
- 130 g konserve Hindistan cevizi sütü
- 25 g taze sıkılmış limon suyu
- 70 g agave şurubu
- 1 yk vanilya özü, doğal (isteğe bağlı)
- 80 g vişne, taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porsiyon
- Kalori
- 14343.6 kJ / 3428.2 kcal
- Protein
- 75 g
- Karbonhidrat
- 255.1 g
- Yağ
- 255.7 g
- Doymuş Yağ
- 98.3 g
- Lif
- 33.9 g
- Sodyum
- 120.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Limonlu Çiğ Kurabiye
15min
Tahinli Bademli Kurabiye
25min
Pişmeyen Kahveli Pasta
7 Std. 30 Min
Ispanaklı Yoğurtlu Pancarlı Kek
1h 45min
Ballı Cheesecake
4h 20min
Kakaolu Karabuğday Granola
2 Std. 35 Min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 Min
Cevizli Bursa Lokumu
3h 5min
Glütensiz Portakallı Cheesecake
5 godz. 30 min
Mercimekli Vejetaryen Burger
50 Min
Keten Tohumlu Kraker
1 godz. 50 min
Kakaolu ve Portakallı Bar
2h 15min