
Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegan Vişneli Cheesecake
Hazırlık 15 dk
Toplam 8sa
8 porsiyon
Malzemeler
-
badem150 g
-
hurma, çekirdeksiz yumuşak125 g
-
Hindistan cevizi yağı60 g
-
çiğ kaju fıstığı 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş200 g
-
konserve Hindistan cevizi sütü130 g
-
taze sıkılmış limon suyu25 g
-
agave şurubu70 g
-
vanilya özü, doğal (isteğe bağlı)1 yk
-
vişne taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış80 g
Besin Değeri şuna göre 8 porsiyon
Kalori
3428.2 kcal /
14343.6 kJ
Protein
75 g
Yağ
255.7 g
Karbonhidrat
255.1 g
Lif
33.9 g
Doymuş Yağ
98.3 g
Sodyum
120.4 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Şeker İlavesiz Tarifler
20 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1sa 15 dk
Hurmalı Ilık Kakao Sos
10 dk
Elma Sos
20 dk
Glütensiz Çikolatalı Kek
1sa 15 dk
Hindistan Cevizi Dolgulu Çikolatalı Kurabiye
25sa
Vegan Rokoko Pasta
3sa 30 dk
Bol Kuruyemiş ve Çekirdekli Granola
25 dk
Tahinli Bademli Kurabiye
25 dk
Havuçlu Çiğ Kek
3sa 15 dk
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
50 dk
Eski Kaşarlı Kabak Pizza
40 dk
Pufidik Glütensiz Ekmek
1sa 15 dk