Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g badem
- 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
- 60 g Hindistan cevizi yağı
- 200 g çiğ kaju fıstığı, 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
- 130 g konserve Hindistan cevizi sütü
- 25 g taze sıkılmış limon suyu
- 70 g agave şurubu
- 1 yk vanilya özü, doğal (isteğe bağlı)
- 80 g vişne, taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porsiyon
- Kalori
- 14343.6 kJ / 3428.2 kcal
- Protein
- 75 g
- Karbonhidrat
- 255.1 g
- Yağ
- 255.7 g
- Doymuş Yağ
- 98.3 g
- Lif
- 33.9 g
- Sodyum
- 120.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kakaolu ve Portakallı Bar
2h 15min
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Yaban Mersinli Protein İçeceği
5 min
Vegan Çedar Peyniri
3h 10min
Ispanaklı Yoğurtlu Pancarlı Kek
1 godz. 45 min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3hod. 40min
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1 godz.
Medovik
3h 30min
Bol Çikolatalı ve Bademli Kek
3 Std.
Glütensiz Çikolatalı Kek
1 godz. 15 min