
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g zencefil, taze kök, soyulmuş ve dilimlenmiş (0.2 cm)
-
50
g sake
veya 50 g beyaz şarap - 40 g şeker
- 120 g soya sosu
-
20
g pırasa, parçalara bölünmüş
(isteğe bağlı)
veya 20 g taze soğan, parçalara bölünmüş (isteğe bağlı) - 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız, her biri yakl. 200 g
- ¾ tk mısır nişastası
- 400 g su
- 100 g havuç, 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- 100 g kaliforniya biberi, 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- 200 g kabak, 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- ¼ - ½ tk susam yağı (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 40.7 g
- Karbonhidrat
- 18.4 g
- Yağ
- 34.2 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1 Std. 15 Min
Frambuazlı Mojito Mokteyl
10min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Değerlendirme yok
Karides Sote
10min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Somon Tartar
10min
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
55min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 Min