Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g zencefil, taze kök, soyulmuş ve dilimlenmiş (0.2 cm)
-
50
g sake
veya 50 g beyaz şarap - 40 g şeker
- 120 g soya sosu
-
20
g pırasa, parçalara bölünmüş
(isteğe bağlı)
veya 20 g taze soğan, parçalara bölünmüş (isteğe bağlı) - 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız, her biri yakl. 200 g
- ¾ tk mısır nişastası
- 400 g su
- 100 g havuç, 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- 100 g kaliforniya biberi, 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- 200 g kabak, 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- ¼ - ½ tk susam yağı (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 40.7 g
- Karbonhidrat
- 18.4 g
- Yağ
- 34.2 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 Std. 25 Min
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 Min
Sarımsaklı Salata Sosu
5 Min
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Kremalı Viski Likörü
15min
Kırmızı Şaraplı Armut
3 Std. 20 Min
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1h
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Karides Sote
10min
Naneli Bezelye Çorbası
35 Min
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30min