Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g zencefil, taze kök, soyulmuş ve dilimlenmiş (0.2 cm)
-
50
g sake
veya 50 g beyaz şarap - 40 g şeker
- 120 g soya sosu
-
20
g pırasa, parçalara bölünmüş
(isteğe bağlı)
veya 20 g taze soğan, parçalara bölünmüş (isteğe bağlı) - 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız, her biri yakl. 200 g
- ¾ tk mısır nişastası
- 400 g su
- 100 g havuç, 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- 100 g kaliforniya biberi, 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- 200 g kabak, 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
- ¼ - ½ tk susam yağı (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 40.7 g
- Karbonhidrat
- 18.4 g
- Yağ
- 34.2 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı Viski Likörü
15min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20min
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1h 15min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3u. 15min
Somonlu Sebzeli Makarna
35min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Domatesli Risotto
30min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Mantarlı Risotto
40min