Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g su
- 1 ¼ tk tuz
- 1 tk zeytinyağı
- 350 g makarna, kurutulmuş, örn. Penne
- 1 limon kabuğu ve 1/2 limonun suyu
- 350 g kabak, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 230 g krema, az çırpılmış
- ½ tk toz karabiber
- 220 g füme somon, küp küp kesilmiş
- 20 dal frenk soğanı, dilimlenmiş (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Karbonhidrat
- 66.8 g
- Yağ
- 16.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1 Std.
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 Min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 min
Parmesan Peynirli Risotto
30 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 godz. 40 min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 Min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 Std.
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Mantarlı Risotto
40 Min