Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g su
- 1 ¼ tk tuz
- 1 tk zeytinyağı
- 350 g makarna, kurutulmuş, örn. Penne
- 1 limon kabuğu ve 1/2 limonun suyu
- 350 g kabak, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 230 g krema, az çırpılmış
- ½ tk toz karabiber
- 220 g füme somon, küp küp kesilmiş
- 20 dal frenk soğanı, dilimlenmiş (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Karbonhidrat
- 66.8 g
- Yağ
- 16.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spagetti Carbonara
40 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 Std. 20 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25min
Bircher Müsli
12h 10min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1 Std. 15 Min
Domatesli Risotto
30 Min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 min
Kabak Lazanya
45 min
Fıstık Ezmeli Brownie
40 Min
Pesto Sosu
15 Min