Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g su
- 1 ¼ tk tuz
- 1 tk zeytinyağı
- 350 g makarna, kurutulmuş, örn. Penne
- 1 limon kabuğu ve 1/2 limonun suyu
- 350 g kabak, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 230 g krema, az çırpılmış
- ½ tk toz karabiber
- 220 g füme somon, küp küp kesilmiş
- 20 dal frenk soğanı, dilimlenmiş (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2192 kJ / 524 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Karbonhidrat
- 66.8 g
- Yağ
- 16.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1h
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50 min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Balkabaklı Risotto
25 min
Mercimek musakka
2 godz. 20 min
Kabak Lazanya
45 min
Haşlanmış Pirinç
25 min
Dana Etli Bolonez
45 min