Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beurre
- 50 g d'échalote, coupée en 4
- 200 g de cèpes frais nettoyés, en morceaux
- 2 pincées de sel
- 4 œufs
- 100 g de crème liquide entière
- poivre moulu
- 500 g d'eau
- 4 brins de cerfeuil frais, effeuillés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 579 kJ / 139 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 18 g
Alternatif tarifler
Velouté de cèpe et châtaigne
35 Min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30 Min
Œufs cocotte à la florentine
50 Min
Asperges sauce mousseline
1 Std.
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1 Std. 30 Min
JUILLET - Cocotte de mon enfance - Sébastien Richard
1 Std.
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
Cervelle de canuts
12 Std.
Quenelles nature, comté et épinards
45 Min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 Min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min