Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote, coupée en 2
- 70 g de carotte, en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes, en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1460 kJ / 348 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 18 g
Alternatif tarifler
Lapin marengo
1u.
Coq au vin
9 godz. 40 min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10 min
Pintade au chou
1h 10 min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Rôti de veau et haricots verts
1u.
Râbles de lapin farcis à la normande
1 Std. 15 Min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 godz. 30 min
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min