Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote, coupée en 2
- 70 g de carotte, en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes, en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1460 kJ / 348 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 18 g
Alternatif tarifler
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55min
Osso-buco
1h 20min
Pot-au-feu de pintade
1h 20min
Thon encebollado
1h 15min
Veau Marengo
55min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Osso-buco gremolata à l'orange
1h 15min
Effiloché de lapin et fèves au thym
1h 15min
Lapin à la provençale
1h
Sauté de veau Marengo
1h 15min