Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 bouquets de persil frais, effeuillés
- 175 g d'eau
- 550 g de panais, épluché et coupé en cubes
- 120 g de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de dos de cabillaud, coupé en 4 tranches
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1529 kJ / 363 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bar et topinambours rôtis, purée de panais
1h 30min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Mousseline de céleri-rave
45 λεπτ.
Purée de céleri
25 dk
Purée aux trois racines
45 λεπτ.
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée céleri-pomme
45 λεπτ.
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40min
Purée panais potiron
45 λεπτ.