Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert

Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert

4.1 81 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • 2 bouquets de persil frais effeuillés
  • 175 g d'eau
  • 550 g de panais épluché et coupé en cubes
  • 120 g de mascarpone
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 600 g de dos de cabillaud coupé en 4 tranches
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 31 g
Kalori 1529 kJ / 363 kcal
Yağ 18 g
Karbonhidrat 16 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...