Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 celery stalk, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into halves
- ½ green capsicum, deseeded and cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 200 g chorizo, cut into slices (5 mm)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 200 g quinoa
- 450 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g raw prawns, peeled and deveined
- 1 sweet corn cob, kernels only (approx. 130 g)
- fresh parsley, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2401.5 kJ / 571.8 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Karbonhidrat
- 44.7 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 1179.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
No ratings
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Smoked honey and dill salmon
1h 5 min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Chicken cacciatore
50 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min