Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon, cut into pieces, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2147.8 kJ / 511.3 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 12.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 1355 mg
Alternatif tarifler
Lamb saag
1hod. 30min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Prawn saganaki with feta
35min
Baked masala fish
1h 15min
Thai green chicken curry
30 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Goan prawn curry
25min
Coconut fish curry
1hod. 10min