Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon, cut into pieces, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2147.8 kJ / 511.3 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 12.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 1355 mg
Alternatif tarifler
Thai green chicken curry
30 min
Balti coconut fish curry
50min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Layered lamb curry
1h
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Pork vindaloo
2h 20min
Salmon kabsa
40 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Bhuna gosht
1h 20 min
Goan prawn curry
25 min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min