Steamed white fish with tomato and Indian spices

Steamed white fish with tomato and Indian spices

4.7 88 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • olive oil
    2 tsp
  • garlic paste (see Tips)
    ¾ tsp
  • ginger paste (see Tips)
    1 ½ tsp
  • fresh long green chillies trimmed and cut into halves
    1 - 2
  • fresh coriander roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
    15 sprigs
  • red onion
    80 g
  • salt
    2 tsp
  • tandoori paste (see Tips)
    1 ¼ tbsp
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    1 ½ tbsp
  • fresh tomatoes cut into quarters
    300 g
  • coconut cream
    40 g
  • hoki fillets 3 cm thick (approx. 170 g each)
    4
  • basmati rice
    250 g
  • water
    1000 g
  • lemon cut into pieces, to serve

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 511.3 kcal / 2147.8 kJ
Protein 39.3 g
Yağ 12.9 g
Karbonhidrat 56 g
Lif 5.1 g
Doymuş Yağ 5.3 g
Sodyum 1355 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...