Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Coriander spice paste
- 30 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only, plus extra for garnishing
- 5 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- 1 tsp salt
- 100 g double cream
Paneer parcels
- 500 g paneer, cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 60 g fresh baby spinach leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2287.9 kJ / 544.7 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 49.1 g
- Doymuş Yağ
- 28.6 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1294.5 mg
Alternatif tarifler
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Chilli chutney quesadillas
1h
Palak paneer
45 min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40 min
Paneer makhani
45 min
Rogani kumbh
45 min
Chilli paneer
30 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Paneer tikka
40 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Paneer Makhani
1h
Baingan ka bharta
1 Std. 20 Min