Vinschgerl

Vinschgerl

4.7 94 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 14sa
10 Stück

Malzemeler

Roggensauerteig
  • Wasser
    90 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    60 g
  • Anstellgut (Roggensauerteig)
    5 g
Gewürzdampfl
  • Fenchelsamen ganz
    ½ TL
  • Kümmel, ganz
    ¼ TL
  • Schabzigerklee, gemahlen (isteğe bağlı)
    ¼ TL
  • Wasser lauwarm
    60 g
  • Brotbrösel (siehe Tipp)
    20 g
  • frische Hefe erbsengroß (1 g)
    1 Stückchen
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    20 g
Hauptteig
  • Öl zum Einfetten
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    100 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    260 g
  • Salz (7-12 g)
    1 ½ - 2 TL
  • Wasser kalt
    260 g
  • frische Hefe
    15 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700 zum Bearbeiten

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 Stück

Protein 5 g
Kalori 683 kJ / 166 kcal
Yağ 1 g
Lif 2.6 g
Karbonhidrat 33 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...