Roggen-Schmalz-Brot

Roggen-Schmalz-Brot

4.5 103 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 16sa 10 dk
1 Stück

Malzemeler

Roggensauerteig
  • Wasser
    340 g
  • Anstellgut (Roggensauerteig)
    20 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    260 g
Hauptteig
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
    70 g
  • frische Hefe
    5 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Salz (ca. 15 g)
    2 ½ TL
  • rustikales Brotgewürz (siehe Tipp)
    2 ½ TL
  • Schmalz (oder Grammel- bzw. Griebenschmalz)
    25 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Stück

Protein 43 g
Kalori 8712 kJ / 2212 kcal
Yağ 32 g
Lif 40.2 g
Karbonhidrat 387 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...