Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 500 g Feigen, dünn geschält, in Stücken
- 100 g Kirschen, getrocknet
- 60 g Rohrohrzucker
- 150 g roter Portwein
- 30 g Orangensaft, frisch gepresst
- 30 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 TL körniger Senf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2792 kJ / 668 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 110 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 7.9 g
Alternatif tarifler
Aprikosen-Curry-Sauce
35min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1u.
Erdbeer-Mango-Chutney
2 godz. 30 min
Feigen-Chutney
40min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1u.
Erdbeerchutney
35min
Rote Zwiebel Marmelade mit Vanille und Hot Coffee Spice
45min
Trauben-Chutney
25 min
Balsamico-Feigen
40min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3h 30min
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1h 5min
Birnen-Chutney
50min