Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 500 g Feigen, dünn geschält, in Stücken
- 100 g Kirschen, getrocknet
- 60 g Rohrohrzucker
- 150 g roter Portwein
- 30 g Orangensaft, frisch gepresst
- 30 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 TL körniger Senf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2792 kJ / 668 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 110 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 7.9 g
Alternatif tarifler
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Feigensenf
55min
Traubengelee
1h
Menü: Rotwein-Pilz-Risotto; Schokoladen Cookies
50min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Limoncello-Tartelettes
3h 15min
Feigensenf
1h
Maronencremesuppe
1h 30min
Erdbeer-Aperol-Konfitüre
20 min
Balsamico-Feigen
40 min
Feigen-Chutney
40 min
Mango-Chili-Chutney zu Fisch und Geflügel
20 min