Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dinkel-Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 200 g Wasser zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 350 g Dinkelmehl Type 630 oder 700 zum Bemehlen
-
15
g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
veya 15 g Honig - 3 TL Flohsamenschalen (5 g, siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Roggenmehl zum Bearbeiten
- Sesam zum Bestreuen
- Mohn zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 758 kJ / 181 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggensauerteig
96h 20min
Buttermilchbrot
18h
Dinkelweckerl
23h 40min
Kaisersemmeln
15h 45min
Müsliweckerl
15 Std. 30 Min
Schweizer Rustico
25h 20min
Wachauer Laberl
15h 20min
Dinkel-Wolke
16h 30min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Bauernbrot
16h 15min
Knusperspitze
5 Std. 30 Min
Möhren-Körner-Brote
15h