Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dinkel-Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Dinkel-Vollkornmehl (siehe Tipp)
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 200 g Wasser zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 350 g Dinkelmehl Type 630 oder 700 zum Bemehlen
-
15
g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
veya 15 g Honig - 3 TL Flohsamenschalen (5 g, siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Roggenmehl zum Bearbeiten
- Sesam zum Bestreuen
- Mohn zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 758 kJ / 181 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kommissbrot
15h 30min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Buttermilchbrot
18óra
Erdäpfelpolster
14h 40 min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10 min
Möhren-Körner-Brote
15h
Müsliweckerl
15h 30min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Knusperspitze
5h 30min
Kaisersemmeln
15h 45min
Mohnflesserl
14h 30 min