Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 110 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 80 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Hauptteig
- 230 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
-
10
g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
veya 10 g Honig - 75 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 2 - 3 TL Kümmel, ganz
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 939 kJ / 233 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggensauerteig
96h 20min
Buttermilchbrot
18h
Dinkelsemmerl
14h 30min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Gewürzbrot
16h 30min
Roggen-Schmalz-Brot
16h 10min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Zwirbel-Graubrot
16h
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Bauernbrot
16h 15min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Kommissbrot
15 Std. 30 Min