Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 260 g Wasser, lauwarm
- 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 200 g Roggenmehl Type 1150
Quellstück
- 25 g Paniermehl
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 90 g Wasser
- 280 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 TL Schmalz
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 382 kJ / 91 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 250 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 Std. 40 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Weißbrot
15h
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Kommissbrot
15hod. 30min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30 min
Hayas Sauerteigbrot
20h
Kartoffel-Walnuss-Brot
15h 40min
Dinkel-Buchweizen-Brot
2h 30 min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 godz. 45 min
Buttermilchbrot
18h