Cihazlar ve Aksesuarlar
Dinkel-Sauerteigbrot
Hazırlık 1sa 30 dk
Toplam 20sa
20 Scheiben
Malzemeler
Roggensauerteig
-
Wasser lauwarm260 g
-
Anstellgut (Roggensauerteig)20 g
-
Roggenmehl Type 1150200 g
Quellstück
-
Paniermehl25 g
-
Wasser50 g
Hauptteig
-
Wasser90 g
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten280 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
Schmalz1 TL
-
Öl zum Einfetten
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Scheibe
Sodyum
250 mg
Protein
3 g
Kalori
382 kJ /
91 kcal
Yağ
1 g
Lif
2.8 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
19 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Das Backbuch
128 Tarif
Almanya
Almanya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Einfaches Mischbrot
3 h 40 min
Buttermilchbrot
18 h
Waldstauden-Roggenbrot
23 h 30 min
Dinkelweckerl
23 h 40 min
Kommissbrot
15 h 30 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 h 45 min
Bauernbrot
16 h 15 min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
21 h
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 h 40 min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 h 45 min
Kosaken-Doppelbrot
14 h 30 min
Hayas Sauerteigbrot
20 h