Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggensauerteig
- 260 g Wasser, lauwarm
- 20 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 200 g Roggenmehl Type 1150
Quellstück
- 25 g Paniermehl
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 90 g Wasser
- 280 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 TL Schmalz
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 382 kJ / 91 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 250 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hayas Sauerteigbrot
20h
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Roggensauerteig
96sa 20 dk
Lesachtaler Hausbrot
30sa 30 dk
Bauernbrot
16hod. 15min
Buttermilchbrot
18hod.
Roggenmischbrot ohne Hefe
16sa 45 dk
Gewürzbrot
16h 30min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Waldstauden-Roggenbrot
23sa 30 dk
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16sa 40 dk