Mussels in white wine and cream sauce

Mussels in white wine and cream sauce

4.6 62 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    10 - 15 sprigs
  • brown onions cut into halves
    220 g
  • garlic cloves
    1 - 2
  • extra virgin olive oil
    45 g
  • mussels shells scrubbed and debearded
    1000 g
  • dry white wine
    150 g
  • salt
    1 pinch
  • ground pepper
    1 pinch
  • pouring (whipping) cream
    100 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 6 g
Kalori 935 kJ / 223 kcal
Yağ 17 g
Lif 0.9 g
Karbonhidrat 5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...