Steamed fish fillets in a creamy leek sauce

Steamed fish fillets in a creamy leek sauce

4.3 99 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • hot water
    500 g
  • potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
    4
  • olive oil for greasing
  • firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)
    4
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • eschalots
    2
  • unsalted butter
    50 g
  • leeks white part only, cut into thin slices (5 mm)
    300 g
  • white wine
    50 g
  • gluten free cornflour (see Tips)
    1 tsp
  • thickened cream
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing
    2 sprigs

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 545.4 kcal / 2290.6 kJ
Protein 36.6 g
Yağ 33.9 g
Karbonhidrat 21.4 g
Lif 5.9 g
Doymuş Yağ 20.6 g
Sodyum 753.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...