Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 753.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White fish and lemon risotto
30 min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5 min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Steamed fish with green mash
50 min
Whole steamed chicken
1h 20 min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Prawn and saffron risotto
30 min
Fish pie
1h 15 min