![Steamed fish fillets in a creamy leek sauce Steamed fish fillets in a creamy leek sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/45152117-B287-46A3-859C-3FA2373C0FCE/Derivates/D1CBF2BB-DE16-40CE-95D6-EC0A060F05A6.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 753.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoni with salmon and spinach
25min
Salmon and fennel risotto
30min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
White fish and lemon risotto
30min
Linguine with salmon and herbs
25min
Creamy chicken cauliflower soup
40min
Steamed fish with green mash
50min
Simple steamed salmon
30min