Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 753.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White fish and lemon risotto
30 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Cauliflower gratin
1u.
Salmon and fennel risotto
30 min
Lamb and barley soup
50min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1u.
Mushroom and bacon pasta
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1u.