Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Protein
- 45.2 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 31.6 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Garlic prawns
25min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Layered lamb curry
1 godz.
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Flank steak with horseradish cream sauce
4sa 35 dk
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Buffalo chicken wings
45min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Café de Paris butter
25min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min