Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Protein
- 45.2 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 31.6 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Café de Paris butter
25 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min