Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Karbonhidrat
- 26.5 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 907.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef and mushroom hot pot
2h
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30 min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min
Pork fillet with mustard
35 min
Beef Burgundy
1h 45 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Hunters' stew
1h
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min