Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Karbonhidrat
- 26.5 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 907.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2u. 50min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Pork fillet with mustard
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min