
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- 1 ½ tsp salt plus extra to taste
- ½ tsp paprika
- 1 tbsp oil
- ¼ tsp ground black pepper
- 40 g pitted prunes plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 372.1 kcal / 1562.7 kJ
- Protein
- 31.7 g
- Yağ
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 26.5 g
- Lif
- 5.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Sodyum
- 907.8 mg