
Uyumlu sürümler
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, preferably organic zest and juice
- 4 frozen salmon fillets, skinless (150-180 g each), defrosted
- 5 - 10 g fresh root ginger peeled and sliced (isteğe bağlı)
- 1 garlic clove
- 100 g shallots cut in pieces
- 100 g leek white part only, cut in pieces
- 100 g celery stalks cut in pieces
-
350
g frozen green peas
veya 350 g carrots cut in small pieces - 450 g water
- 2 tsp salt
- 250 g potatoes cut in pieces (1 cm)
- 400 g mixed vegetables
- 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream, approx. 18% fat to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 713 kcal / 2984 kJ
- Protein
- 44 g
- Yağ
- 44 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Lif
- 10.7 g